JAVA
Java

Hemmis heeft resoluut gekozen voor JAVA voor de ontwikkeling van de bedrijf kritische toepassingen voor zijn klanten. Daarbij gaat het vooral over projecten met een complexe backoffice ter ondersteuning van een web-applicatie of een complexe grafische gebruikersinterface.

Het Java team binnen Hemmis volgt steeds de nieuwste ontwikkelingen teneinde de meest optimale en economisch verantwoorde keuzes te kunnen maken uit het grote aanbod van beschikbare technologieën en tools.

Een aantal online toegankelijke projecten:

DELPHI
Delphi

Een aantal jaar terug was het gebruik van Borland Delphi bijzonder populair voor het ontwerpen van Windows toepassingen in een Client/Server omgeving. Vanaf de versie 5 van Delphi heeft Hemmis zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van toepassingen voor het beheer van complexe databanken. Het grootste gedeelte van deze toepassingen is op heden nog steeds in gebruik en regelmatig zijn nog aanpassingen en uitbreidingen nodig.

Hemmis blijft dan ook verder de nieuwe ontwikkelingen op vlak van Delphi verder opvolgen en heeft nog steeds de nodige experten in huis die deze technologie perfect onder de knie hebben.